Plasskartet åpner til onsdag, og det blir egen sovesal!

Onsdag 27. februar kl 21:00 åpner plasskartet.

Nytt denne gangen er at VR-arkaden flyttes fra inngangsområdet ved kiosken og inn i hallen, da vi har fått leid samfunnshallen som er i bygget ved siden av til soving!

Det betyr et stor og fin sovesal med mye bedre sovemuligheter enn tidligere. Nå trenger man ikke sove i hallen lenger, så støy og lys blir ikke lenger et problem når man trenger å sove. Dette er noe vi har jobbet med lenge og er veldig glade for at vi har fått til. Takk til Holmestrand kommune for at dette lot seg ordne. Og vi beholder så klart den ekstremt lave billettprisen på 50kr for hele helgen med PC-plass.

Gå til partysys.globelan.no for å velge plass eller bestille billett. Husk å si ifra til alle vennene dine at de også burde sitte klare så dere kan sette dere ved siden av hverandre.

Dersom du eller en av vennene dine ikke har mulighet til å sitte klar onsdag kveld, så er det mulig å «bytte eier» på billetten. Dette gjør så man kan velge en man kjenner som kan plassere ut din billett for deg. Det er viktig at du fortsatt står som bruker av billetten, for det er det som faktisk bestemmer hvem som kan bruke billetten til å komme inn på GlobeLAN.

Vi har ekstra god bemanning fra kl 20:00 på Facebook & Discord for å hjelpe til via chat med billettbestilling og valg av plass.

Er du foresatt for noen som skal delta? Les gjennom denne artikkelen før du tar kontakt.

Plasskartet starter med 96 grønne åpne plasser, og det åpnes fortløpende flere plasser. De røde plassene er ikke åpnet enda. De lilla er der crewet skal sitte.