GlobeLAN presenterer: LunaLAN!

Oppdatering 03.11.2020:

Ting skjer fort i disse dager. På grunn av kraftig økning i smitte de siste dagene, har vi i dag bestemt oss for å avlyse det planlagte LunaLAN neste helg. Følg med, vi er plutselig tilbake!

På grunn av smittesituasjonen og forbudet mot større samlinger enn 200, har vi funnet ut at vi har lyst til å arrangere et anderledes og mindre LAN i år. Siden GlobeLAN-logoen er jordkloden, har vi valgt å kalle dette mindre arrangementet opp etter månen: LunaLAN!

LunaLAN arrangeres fra lørdag 14. november klokka 10:00 til søndag 15. november klokka 15:00. Billettprisen blir 100 kroner, og dette må forhåndsbetales i billettsystemet vårt. Totalt blir det bare 50 billetter, så det gjelder å følge med når vi slipper billettene. Billettslippet blir kun annonsert på vår Discord-server (lenke øverst på siden her).

Her er noen av forskjellene på LunaLAN og et vanlig GlobeLAN:

  • Ingen kiosk, men vi serverer gratis middag lørdag og søndag. Ta gjerne med deg litt brødmat så du ikke blir sulten mellom alle spillene. Det vil sannsynligvis også bli vannkoker tilgjengelig. Har du allergier som må tas hensyn til, så ta kontakt med oss på Discord eller Facebook.
  • Ingen forhåndsvalg av plasser.
  • Ingen egne soveplasser, må du sove i løpet av de 29 timene LANet varer, må det bli på tastaturet
  • Hvilke konkurranser det blir, avgjøres med avstemming for de som er tilstede.