Praktisk informasjon

På denne siden har vi skrevet ned litt praktisk informasjon. Husk å lese huskelisten og Til Foreldre siden vår.

Plass til PC

En plass er ca 80x60cm. Om du skal ha med hylle må du først få godkjenning av sikkerhets-crewet.

Strøm

Alle deltagere får et uttak hver. Det vil være skjøtledninger på bordet ferdig lagt ut. Om du skal ha flere uttak må du ha med egen skjøteledning.

Nettverk

Alle deltagere får tilgang til en port på en switch på enden av bordraden. Det rådes å ha minimum 10 meter lengde på sin nettverkskabel. Det blir solgt nettverkskabler i kiosken som er 5-15 meter lang. Det blir ikke satt opp trådløst nettverk.

Soving

Deltagere får denne gangen dedikert soveplass i Eik ungdomssklubb. Inngang blir oppmerket.

Toaletter

Det er toaletter til deltagere i Eik hallen, dette blir oppmerket. Vi har også nedsatt-funksjonsevne toalett som kan låses opp av vårt sikkerhets-crew.

Tilrettelegging for bevegelseshemmede (rullestol m.m.)

GlobeLAN kan tilrettelegge for bevegelseshemmede slik at de kan delta på arrangementet på lik linje som andre deltagere. Vi har toalett for bevegelseshemmede i begge etasjer og kan åpne inngang i begge etasjer. Ta kontakt før arrangementet dersom du har spesielle behov eller spørsmål.

Innslipp

Klokka 21:00 åpner vi dørene for deltagere, som skjer i hovedinngangen i Hofhallen. Der vil de være to køer, en for de som allerede har forhåndsbetalt og en for de som skal betale. Du kan betale med kort eller kontanter. (Tips: Det lønner seg å forhåndsbetale, da kommer du raskere inn!)