Praktisk informasjon

Innslipp

Klokka 21:00 åpner vi dørene for deltagere, som skjer i hovedinngangen i Hofhallen. Det blir to køer, en for de som allerede har forhåndsbetalt og en for de som skal betale. Du kan betale med kort eller kontanter. Det lønner seg å forhåndsbetale, da kommer du raskere inn! 

Lang kø på innslipp -GlobeLAN 25

Soving

Deltagere får sove i den ene enden av hallen. Det er selvfølgelig også mulig å dra hjem å sove.

Toaletter

Det er toaletter til deltagere i Hofhallen, dette blir oppmerket. Vi har også nedsatt-funksjonsevne toalett.

Kiosk

Vi har en kiosk der vi selger billig mat, drikke og godis!

Søndag

Innen klokken 12:00 må alle deltakere og utstyr være ute av hallen. Hvis noen glemmer igjen noe, tas dette vare på utover dagen, utstyr av nevneverdig verdi oppbevares i kort tid. 

Deltakerplass

En plass er 90cm x 75cm. Her kan du sette opp din PC/laptop/spillkonsoll. Om du skal ha med hylle må du først få godkjenning av sikkerhets-crewet.

Strøm

Alle deltagere får ett uttak hver. Det vil være skjøtledninger på bordet ferdig lagt ut. Om du skal ha flere uttak må du ha med egen skjøteledning. Det er ca. 1A strøm til hver deltager.

Støm legges opp-GlobeLAN 15

Nettverk

Alle deltagere får tilgang til en port på en switch på enden av bordraden. Det rådes å ha minimum 12 meter lengde på sin nettverkskabel. Det blir ikke satt opp trådløst nettverk. 

Noen sov ute pga. varmen - GlobeLAN 12

Tilrettelegging for bevegelseshemmede

GlobeLAN kan tilrettelegge for bevegelseshemmede slik at de kan delta på arrangementet på lik linje som andre deltagere. Alt er tilgjengelig i en etasje! Ta kontakt før arrangementet dersom du har spesielle behov eller spørsmål så vi kan gjøre helgen fantastisk!