Til Foreldre

Her skal vi prøve å svare på viktige spørsmål en foresatt trenger svar på.

Hvordan kontakter jeg arrangørene?

Vår foreldrekontakt kan svare på de fleste spørsmål.

Foreldrekontakt: Hovedansvarlig, Mathias Hynne Green, 97 47 24 89.

Er det noen aldersgrense?

Det er ikke satt noen aldersgrense for deltagere på GlobeLAN, men vi anbefaler at de som er under 16 år ikke reiser alene og reserverer plass med bekjente. Dataparty skal være sosialt 🙂

Hvordan tar dere vare på mitt barn under datapartyet?

Det er dere foreldre som kjenner deres barn best, og dere må bestemme om deres barn klarer å ta vare på seg selv i en hel helg. Det inkluderer inntak av vann, mat, hygiene og fornuftige mengder søvn. Det er viktig å drikke vann flere ganger hver eneste dag, og ikke bare brus. Vi har ikke mulighet til å følge opp dette, men det kan gjøres avtaler dersom noen har spesielle helsemessige utfordringer eller lignende som krever oppfølging under datapartyet.

Vi har en kiosk der det selges god og billig mat, og brus. Det anbefales å ta med en vannflaske slik at man husker å drikke, og denne kan selvfølgelig fylles opp med friskt vann i kiosken til alle døgnets tider.

Hva hvis utstyr blir ødelagt eller forsvinner?

Vi har nulltoleranse for tyveri og hærverk i reglemanget vårt. Men vi tar ikke ansvar for deltagernes utstyr. Vi oppfordrer derfor at deltagere ikke lar ting som mobiltelefon og lommebok ligge igjen på plassen når man ikke er der.

Hvordan er mulighetene for soving?

Vi har en sovesal der det er nulltolleranse for støy. Der kan deltagere sove med eget soveutstyr.

Hva skjer dersom barnet mitt bryter reglene?

Ved brudd på regler vil barnet få advarsel, og eventuelt bli bortvist ved grove regelbrudd. Dersom ditt barn er mindreårig ringer vi deg før en eventuell bortvisning for å gi mulighet for henting av barn og utstyr.

Noe du ikke har fått svar på?

Sjekk ut våre regler, eller kontakt vår foreldrekontakt på telefon.

 

 

En tanke om “Til Foreldre

  1. Tilbaketråkk: Velkommen til GlobeLAN 23! | GlobeLAN

Det er stengt for kommentarer.